1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Belgische keuken
  5. Zeebaars met witloof en gember

Zeebaars met witloof en gember

  • Belgisch, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 24-09-2020

Ingrediënten 4 personen


600 g zeebaarsfilet
500 g witloof
250 g noedels
1 el geraspte gember
1 el honing
1 kl balsamicoazijn
3 el bloem
olijfolie
peper en zout
roze peperbolletjes



Zeebaars met witloof en gember
Zeebaars met witloof en gember

Lekkere zeebaarsfilet met gestoofd witloof en gember is een prima combinatie met noedels of pasta 

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-Kook de noedels of pasta zoals aangegeven op de verpakking.
-Spoel het witloof en snijd het in grove stukken.
-Stoof de gember in olijfolie en doe er het witloof bij.
-Voeg de balsamico toe en laat even stoven.
-Meng de honing erdoor en kruid met peper en zout.
-Kruid de zeebaars en bak hem in de olijfolie tot hij een krokant korstje heeft.

-Serveer de noedels of pasta op het bord met daarop het witloof en de zeebaarsfilet.
-Werk af met roze peperbolletjes.

Bron

Lekker van bij ons



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top