PARMEZAANPUREE MET GEBAKKEN OESTERZWAMMEN EN GEITENKAAS

  • Vegetarisch, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 23-09-2020
  • PARMEZAANPUREE MET GEBAKKEN OESTERZWAMMEN EN GEITENKAAS

    PARMEZAANPUREE MET GEBAKKEN OESTERZWAMMEN EN GEITENKAAS

    PARMEZAANPUREE MET GEBAKKEN OESTERZWAMMEN EN GEITENKAAS

Veggie delight! Deze heerlijke smeuïge aardappelpuree met parmezaan, lekker krokant gebakken oesterzwammen en frisse, zachte geitenkaas om het af te werken. Lekker winters en toch vegetarisch, het kan!

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
500 g bloemige aardappelen
250 g oesterzwammen
10 g bladpeterselie
30 g parmezaan
100 g geitenkaas
30 g zonnebloempitten
2 el boter
3 el melk
snufje nootmuskaat
peper en zout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

-Schil de aardappelen en snij ze in gelijke stukjes. Kook gaar in 20 minuten in gezouten water.
-Scheur de oesterzwammen in reepjes. Hak de bladpeterselie fijn.

-Verhit de helft van de boter in een antikleefpan en voeg de oesterzwammen toe. Roerbak voor 5 minuten tot de paddenstoelen goudbruin zijn.
-Giet de aardappelen af en stamp ze fijn. Voeg de rest van de boter, de melk, parmezaan, peper, zout en nootmuskaat toe. Meng goed.
-Schep de puree op borden en verdeel er de gebakken oesterzwammen over.
-Verkruimel er de geitenkaas over.
-Strooi er de fijngesneden bladpeterselie en zonnebloempitten over en serveer.

Bron

15gram

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten