Knoflookbouillon voor fondue

  • Frans, Bijgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 18-09-2020
  • Knoflookbouillon voor fondue

    Knoflookbouillon voor fondue

    Knoflookbouillon voor fondue

Hartige  bouillon voor de fondue 

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1,5 L kippenbouillon
12,5 cl sherry
3 knoflook (bollen)
1 ui (gesnipperd)
olijfolie
peper
zout
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
aluminiumfolie

Bereidingswijze

-Verwarm de oven voor op 200°C.

-Snij de bovenkant van elke knoflookbol. Leg elke bol op een stuk aluminiumfolie en bedruppel met olijfolie. Sluit de folie en leg ze 50 minuten in de oven.

-Bak de ui in olie glazig. Blus met de sherry en laat voor de helft inkoken.
-Giet er de bouillon bij en knijp er de gare lookteentjes bij.

Breng aan de kook en laat 5 minuten sudderen. Kruid met peper en zout.

Bron

spar

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten