2 tenen knoflook
1 el olijfolie
250 g gesneden kastanjechampignons
300 g farfalle
450 g biologische tuinerwten
250 ml Blue Band kookroom
20 g bieslook
80 g Parmezaanse kaas
Rasp
Deze pasta met paddestoelen is lekker romig.. en vega!
Snijd de knoflook fijn. Verhit de olijfolie in een hapjespan, voeg de champignons toe en bak 8 min. Voeg na 5 min. de knoflook toe en bak 3 min. mee.
Kook intussen de pasta in 8 min. beetgaar. Voeg na 4 min. de tuinerwten toe en kook 4 min. mee.
Schenk de kookroom bij de champignons en verwarm 3 min. mee. Snijd intussen de bieslook fijn. Schep twee derde van de bieslook door champignons. Breng op smaak.
Giet de pasta met de tuinerwten af en verdeel over 4 borden. Schep er de champignonsaus over. Rasp de er de kaas over en garneer met de rest van de bieslook.
Eet smakelijk!
Ook lekker met gebakken kip of uitgebakken spekjes, maar dan natuurlijk niet meer vegetarisch.