1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Romige pasta met paddestoelen

Romige pasta met paddestoelen

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 15-09-2020

Ingrediënten 4 personen


2 tenen knoflook
1 el olijfolie
250 g gesneden kastanjechampignons
300 g farfalle
450 g biologische tuinerwten
250 ml Blue Band kookroom
20 g bieslook
80 g Parmezaanse kaas


Verder heb je nodig


Rasp


Romige pasta met paddestoelen
Romige pasta met paddestoelen
Romige pasta met paddestoelen
Romige pasta met paddestoelen

Deze pasta met paddestoelen is lekker romig.. en vega! 

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snijd de knoflook fijn. Verhit de olijfolie in een hapjespan, voeg de champignons toe en bak 8 min. Voeg na 5 min. de knoflook toe en bak 3 min. mee.
Kook intussen de pasta in 8 min. beetgaar. Voeg na 4 min. de tuinerwten toe en kook 4 min. mee.
Schenk de kookroom bij de champignons en verwarm 3 min. mee. Snijd intussen de bieslook fijn. Schep twee derde van de bieslook door champignons. Breng op smaak.
Giet de pasta met de tuinerwten af en verdeel over 4 borden. Schep er de champignonsaus over. Rasp de er de kaas over en garneer met de rest van de bieslook.
Eet smakelijk!

Serveertip

Ook lekker met gebakken kip of uitgebakken spekjes, maar dan natuurlijk niet meer vegetarisch.



Volgen


Reacties (0)



Volgen
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top