1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Belgische keuken
  5. Klassieke eiersalade

Klassieke eiersalade

  • Belgisch, Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 15-09-2020

Ingrediënten 4 personen


5 eieren
4 eetlepels mayonaise (met mosterd)
handvol bieslook (fijngesneden)
2 theelepels Dijon mosterd
peper
zout



Klassieke eiersalade
Klassieke eiersalade

Lassieke versie van de eiersalade die als broodbeleg of als bijgerecht geserveerd kan worden 

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kook de eieren hard, in ongeveer 8 minuutjes. Laat ze even afkoelen onder koud stromend water en pel ze vervolgens.

Prak de eieren fijn met een vork.

Meng de mayonaise en de mosterd onder de eieren samen met 3/4e van de bieslook. Kruid bij met peper & zout. Werk je schaaltje daarna af met de resterende bieslook.

Bron

Spar



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top