1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Franse keuken
  5. Mediterraanse eiersalade

Mediterraanse eiersalade

  • Frans, Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 15-09-2020

Ingrediënten 4 personen


6 eieren
8 eetlepels zongedroogde tomaten (fijngesneden)
8 eetlepels olijven (fijngesneden)
1⁄2 komkommer (fijngesneden)
120 milliliter Griekse yoghurt
1⁄2 rode ui (fijngesneden)
1 theelepel citroensap
1 eetlepel oregano
1 theelepel komijn
peper
zout



Mediterraanse eiersalade
Mediterraanse eiersalade

Eiersalade uit de mediterané

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kook de eieren hard, in ongeveer 8 minuutjes. Laat ze even afkoelen onder koud stromend water.

Pel de eieren en prak ze met een vork tot middelgrote stukjes. Meng de tomaatjes, ajuin, komkommer en de olijven met de eieren.

Meng de yoghurt met het citroensap en de kruiden. Roer het yoghurtmengsel onder de eieren.

Bron

Spar



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top