1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Omelet stukjes

Omelet stukjes

  • Nederlands, Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 08-09-2020

Ingrediënten 4 personen


2 Flinke eieren
Scheutje olie
5 Druppels Maggi
1/2 tl gedroogde bieslook
1/4 tl Zeezout
1/4 tl Peper
Klein scheutje melk


Verder heb je nodig


Platte braadpan


Omelet stukjes
Omelet stukjes

Hoe maak je nou die omelet stukjes voor in gerechten als Nasi Goreng

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Voorbereiding:
Breek de twee eieren in een schaaltje. Voeg de melk en maggi toe, even roeren met een vork en dan het zout, peper en bieslook toevoegen. Even roeren.

Doe de olie in de braadpan op een middel hoog vuur, even opwarmen en giet dan het omelet mengsel in het midden. Wanneer je de omelet enigszins ziet stollen schuif dan met een spatel de omelet van buiten naar binnen toe, dan roeren en hakken met de spatel om de omelet stukjes verder te garen.

Serveertip

Maak de omelet reepjes in vet van pas gebakken spek.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van praaphorst


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van praaphorst
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top