Kimchi van koolrabi van de Koreaanse Ae Jin

  • Koreaans, Bijgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 24-08-2020
  • Kimchi van koolrabi van de Koreaanse Ae Jin

    Kimchi van koolrabi van de Koreaanse Ae Jin

    Kimchi van koolrabi van de Koreaanse Ae Jin

=18pxKimchi of gefermenteerde kool is een populair gerecht in de Koreaanse keuken. En je maakt het makkelijk zelf!

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
3 koolrabi's
2 el fijne suiker
2 el zout
3 knoflook teentjes
1 stukje gember stukje
1/4 appel (of peer
4 el vissaus
4 el chilivlokken
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1 Schil de koolrabi's en snij ze in blokjes van 1,5 cm dik. Roer er de suiker en het zout door. Laat 30 minuten staan (giet het vocht niet weg!).
2 Mix de knoflook met de gember, de appel, de vissaus en de chilivlokken tot een gladde pasta. Meng met de koolrabi. Bewaar in een afgesloten glazen pot of plastic doos met deksel.
3 Laat 1 dag op kamertemperatuur staan en bewaar daarna in de koelkast.

Bron

Libelle

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten