Pasta alfredo met broccoli en kip

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Pasta alfredo met broccoli en kip

    Pasta alfredo met broccoli en kip

    Pasta alfredo met broccoli en kip

Makkelijk en lekker deze pasta uit Italië

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
350 gr rigatoni pasta
1 broccoli, in roosjes
2 kipfilets, in kleine blokjes
75 gr boter
250 ml room
100 gr Parmezaanse kaas, geraspt
peper - zout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

-Kook de pasta en de broccoliroosjes (apart of samen) gaar in gezouten water.

-Bak de blokjes kip in de boter en kruid ze met peper en zout. Voeg vervolgens de geperste look, de room en de Parmezaanse kaas toe. Meng goed en laat zachtjes inkoken op een laag vuurtje.

-Giet de pasta en de broccoliroosjes af en laat ze uitlekken. Meng ze vervolgens onder de saus.

-Laat het geheel nog even sudderen op een zacht vuur zodat de pasta zich goed onder de saus kan vermengen. Kruid indien nodig bij met peper en zout. Verdeel over verschillende bordjes en werk af met extra Parmezaanse kaas.

Bron

njam

Dit recept is te vinden in:

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marcdepester avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten