Camping gemak, snelle stoof met groente, gehakt en perzik .

  • Fusion, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 19-08-2020
  • Camping  gemak, snelle stoof met groente, gehakt en perzik .

    Camping gemak, snelle stoof met groente, gehakt en perzik .

    Camping gemak, snelle stoof met groente, gehakt en perzik .

  • Camping  gemak, snelle stoof met groente, gehakt en perzik .

    Camping gemak, snelle stoof met groente, gehakt en perzik .

    Camping gemak, snelle stoof met groente, gehakt en perzik .

  • Camping  gemak, snelle stoof met groente, gehakt en perzik .

    Camping gemak, snelle stoof met groente, gehakt en perzik .

    Camping gemak, snelle stoof met groente, gehakt en perzik .

  • Camping  gemak, snelle stoof met groente, gehakt en perzik .

    Camping gemak, snelle stoof met groente, gehakt en perzik .

    Camping gemak, snelle stoof met groente, gehakt en perzik .


Dit bij elkaar geraapt "zootje" smaakt verrassend lekker. Is snel klaar , een ideaal éénpans gerecht en geschikt voor zowel een slanke gezonde maaltijd thuis als op de camping.

Project gezond gaat uit van 250 gram sperzieboontjes. Ik heb 125 gram van deze groente gebruikt met nog 125 gram peultjes, die eveneens opgewerkt moesten worden.





https://www.projectgezond.nl/kidneybonen-met-gehakt-sperziebonen-en-perzik/

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
150 gram rundergehakt
1 i gesnipperd
1 teen knoflook gesnipperd
1 el tomaten puree
25 ml ketjap
1 tl sambal badjak
125 gram sperziebonen schoon gemaakt en in stukjes
125 gram peultjes gerist en in stukjes
125 gram kidneybonen afgespoeld en uitgelekt

4 halve perziken uit blik in stukjes

Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 357,55 kcal
Koolhydraten 31,94 g
Eiwitten 23,54 g
Vetten 12,82 g
Benodigdheden
Wok, snijplank en mes

Bereidingswijze

Blancheer de peultjes en de sperzieboontjes 4-5 minuten. Giet deze af, spoel ze koud en laat ze goed uitlekken.

Verwarm een eetlepel olie in de wok en bak de ui glazig. Voeg de tomatenpuree toe en bak twee minuutjes mee.

Dan mag de hittebron wat hoger en gaat het gehakt in de pan. Bak dit rul, gaar en mooi bruin.
Voeg de groente, afgespoelde kidneybonen, sambal, ketjap en de gesnipperde knoflook toe en laat dit geheel 5 minuten pruttelen.

Als laatste dan de stukjes perzik erbij. Verwarm ze even goed mee en serveer.

Bron

Project Gezond met een eigen variatie , tekst en foto's

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten