Loense vink met een Italiaanse knipoog 😉...

  • Italiaans, Bijgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 16-08-2020
  • Loense vink met een Italiaanse knipoog 😉...

    Loense vink met een Italiaanse knipoog 😉...

    Loense vink met een Italiaanse knipoog 😉...

  • Loense vink met een Italiaanse knipoog 😉...

    Loense vink met een Italiaanse knipoog 😉...

    Loense vink met een Italiaanse knipoog 😉...

  • Loense vink met een Italiaanse knipoog 😉...

    Loense vink met een Italiaanse knipoog 😉...

    Loense vink met een Italiaanse knipoog 😉...

  • Loense vink met een Italiaanse knipoog 😉...

    Loense vink met een Italiaanse knipoog 😉...

    Loense vink met een Italiaanse knipoog 😉...

  • Loense vink met een Italiaanse knipoog 😉...

    Loense vink met een Italiaanse knipoog 😉...

    Loense vink met een Italiaanse knipoog 😉...

  • Loense vink met een Italiaanse knipoog 😉...

    Loense vink met een Italiaanse knipoog 😉...

    Loense vink met een Italiaanse knipoog 😉...

  • Loense vink met een Italiaanse knipoog 😉...

    Loense vink met een Italiaanse knipoog 😉...

    Loense vink met een Italiaanse knipoog 😉...

Er staan al heel wat blinde vinken op de site. Ik bedacht er eentje, die wél wat kan "zien" ook al is het er dan eentje die een klein beetje "loenst " .
Af en toe mag je  wel wat geks bedenken toch:) ??

Ik heb geen zout en peper door het gehakt gemengd, want de kaas en de serranoham zijn al zout genoeg.
 

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
100 gram gemengd gehakt
100 gram runder gehakt
2 el geraspte kaas
2 tl Italiaanse kruiden
4 plakjes serranoham
vloeibaar bakproduct
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
pan

Bereidingswijze

Meng beide gehaktsoorten goed door elkaar.
Verdeel het gehakt in tweeën en druk het plat.

Strooi in het midden ervan wat geraspte kaas en de Italiaanse kruiden en vorm er 2 vinken van. Zorg ervoor, dat de kaas goed bedekt is.

Bak de vinken in wat vloeibaar bakproduct of boter in circa 20 minuten rondom bruin en gaar.

Haal ze uit de pan , laat even koelen en rol ze in de serranoham.

Leg ze terug in de pan en bak nog even totdat de serranoham een krokantje heeft.

Serveertip

Lekker met een rauwkost salade en frietjes.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten