Loense vink met een Italiaanse knipoog 😉...
- Italiaans, Bijgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op 16-08-2020
Er staan al heel wat blinde vinken op de site. Ik bedacht er eentje, die wél wat kan "zien" ook al is het er dan eentje die een klein beetje "loenst " .
Af en toe mag je wel wat geks bedenken toch:) ??
Ik heb geen zout en peper door het gehakt gemengd, want de kaas en de serranoham zijn al zout genoeg.
Ingrediënten 2 personen
100 gram gemengd gehakt100 gram runder gehakt
2 el geraspte kaas
2 tl Italiaanse kruiden
4 plakjes serranoham
vloeibaar bakproduct
Benodigdheden
panBereidingswijze
Meng beide gehaktsoorten goed door elkaar.
Verdeel het gehakt in tweeën en druk het plat.
Strooi in het midden ervan wat geraspte kaas en de Italiaanse kruiden en vorm er 2 vinken van. Zorg ervoor, dat de kaas goed bedekt is.
Bak de vinken in wat vloeibaar bakproduct of boter in circa 20 minuten rondom bruin en gaar.
Haal ze uit de pan , laat even koelen en rol ze in de serranoham.
Leg ze terug in de pan en bak nog even totdat de serranoham een krokantje heeft.
Serveertip
Lekker met een rauwkost salade en frietjes.
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties