Pittige paprika salsa

  • Mexicaans, Bijgerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 16-08-2020

Heerlijke Salsa voor bij een broodje of lekker bij een pasta. Het kan eigenlijk bij alles!
 

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 groene paprika
1/2 rode paprika
1 kleine rode ui
1 Jalapeño peper of Spaanse peper (houd je van scherp, voeg rustig nog een peper toe)
1 limoen
Peterselie
Slasaus naturel
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Rasp

Bereidingswijze

Snijd de paprika in kleine blokjes, snipper de ui en snijd de peterselie fijn.
Snijd de Jalapeño peper in flinterdunne ringen ( ik behoud de zaad en de zaadlijsten).
Rasp de groene schil van de limoen, halveer de vrucht en pers de helft uit.
Voeg wat slasaus toe en meng alles door elkaar tot een salsa.
Voeg evt. peper en zout toe.

Bron

AH recepten maar zelf heel iets aangepast

Serveertip

Bij de AH recepten word deze geserveerd met een Pita broodje Steak tartaar, Erg Lekker!
Maar ook lekker bij wraps, bbq, broodje hamburger etc.

Je kan er zelf ook dingen aan toevoegen zoals tomaat in blokjes.

Eetsmakelijk

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten