Carpaccio van coeur de boeuf-tomaten met gemarineerde mozzarella

  • Belgisch, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Carpaccio van coeur de boeuf-tomaten met gemarineerde mozzarella

    Carpaccio van coeur de boeuf-tomaten met gemarineerde mozzarella

    Carpaccio van coeur de boeuf-tomaten met gemarineerde mozzarella

Een heerlijk koud en zomers gerechtje met tomaat. 


  •  

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
4 coeur de boeuf-tomaten
3 bollen buffelmozzarella

Voor de marinade :
basilicum (gehakt) 1 el
verse oregano (gehakt) 1 el
citroenschil
venkelzaadje (geroosterd, fijngemalen) 1 tl
olijfolie 8 el
peper
grof zeezout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

-Meng alle ingrediënten voor de marinade.
-Scheur de mozzarella in stukken, druppel er de marinade over en laat een halfuurtje trekken.
-Snij ondertussen de tomaten in flinterdunne plakjes en schik ze op een bord.
-Verdeel de mozzarella over de tomaten en breng op smaak met peper en zout.
-Werk af met een beetje marinade en wat vers basilicum.

Bron

libelle

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marcdepester avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten