Carpaccio van coeur de boeuf-tomaten met gemarineerde mozzarella
- Belgisch, Hoofdgerecht
- 20-30 min.
Een heerlijk koud en zomers gerechtje met tomaat.
Ingrediënten 4 recipe.people
4 coeur de boeuf-tomaten3 bollen buffelmozzarella
Voor de marinade :
basilicum (gehakt) 1 el
verse oregano (gehakt) 1 el
citroenschil
venkelzaadje (geroosterd, fijngemalen) 1 tl
olijfolie 8 el
peper
grof zeezout
Bereidingswijze
-Meng alle ingrediënten voor de marinade.
-Scheur de mozzarella in stukken, druppel er de marinade over en laat een halfuurtje trekken.
-Snij ondertussen de tomaten in flinterdunne plakjes en schik ze op een bord.
-Verdeel de mozzarella over de tomaten en breng op smaak met peper en zout.
-Werk af met een beetje marinade en wat vers basilicum.
Bron
libelle