GEMENGDE GROENTEGRATIN MET WORTELEN,BOONTJES, KRIELTJES EN ACHTERHAM

  • Belgisch, Ovenschotel
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 13-08-2020
  • GEMENGDE GROENTEGRATIN MET WORTELEN,BOONTJES, KRIELTJES EN ACHTERHAM

    GEMENGDE GROENTEGRATIN MET WORTELEN,BOONTJES, KRIELTJES EN ACHTERHAM

    GEMENGDE GROENTEGRATIN MET WORTELEN,BOONTJES, KRIELTJES EN ACHTERHAM

Heerlijke ovenschotel

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
300 g geschraapte wortelen
300 g boontjes
2 blokjes Knorr Bouillon Finesse Groenten
800 g geschilde voorgekookte krielaardappeltjes
200 g hamreepjes
1 brik Knorr Vloeibare Saus Bechamel
100 g geraspte kaas
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
lage ovenschotel van ca. 1.5 l, ingevet

Bereidingswijze

-Verwarm de oven voor op 200°C.
-Snij de wortelen in de lengte in vieren en de boontjes langs in stukjes.
-Breng een ruime hoeveelheid water aan de kook. Voeg de bouillonblokjes toe en roer tot ze zijn opgelost. Voeg de wortelen en krieltjes aan de bouillon toe en kook ze 8 min. Voeg dan de boontjes toe en kook alles nog 5 min. -Afgieten.
-Meng de groenten en de krieltjes met de hamreepjes in de ovenschotel en voeg de Bechamelsaus toe. Strooi de kaas erover.
-Zet de schotel in de oven en laat het gerecht gedurende ca. 25-30 min. lichtbruin en gaar worden.

Bron

solo open kitchen/Knorr

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten