1. Home
  2. Recepten
  3. Amuse
  4. Belgische keuken
  5. Gazpacho
  6. Gazpacho van meloen met ham-mozzarellaspiesjes

Gazpacho van meloen met ham-mozzarellaspiesjes

  • Belgisch, Amuse
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 09-08-2020

Ingrediënten 4 personen


2 meloenen (type de Cavaillon)
150 g geitenkaas (doux)
1 knoflook teentje
8 bolletjes mozzarella (petites)
200 g gerookte ham
1 handje basilicum handje
peper en zout


Verder heb je nodig


Spiesjes


Gazpacho van meloen met ham-mozzarellaspiesjes
Gazpacho van meloen met ham-mozzarellaspiesjes

Makkelijk en een =18pxideaal hapje op je zomerse buffet.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1 Haal met een parisiennelepel bolletjes uit ½ meloen. Pureer de rest van het vruchtvlees samen met de geitenkaas en knoflook in een blender. Kruid met peper en zout. Vul eventueel aan met wat water. Zeef en zet koel weg.
2 Maak spiesjes door er afwisselend een meloenbolletje, mozzarellabolletje en wat samengevouwen ham en basilicum op te prikken.
3 Giet de gazpacho in mooie glaasjes. Leg er telkens een spiesje bovenop

Bron

Libelle



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top