1. Home
  2. Recepten
  3. Europese keuken
  4. Spareribsaus

Spareribsaus

  • Europees, Saus/dressing
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 06-08-2020

Ingrediënten 10 personen


10 el ketjap
2 el zonnebloemolie
2 el worcestershiresaus
2 el balsamicoazijn
2 el appelsap
2 el cola
1 el mosterd
2 el bruine basterdsuiker
2 el knoflookpoeder
1 el kipkruiden
1 el sparerib kruidenmix
1 el gemberpoeder




Verder heb je nodig


Een eetlepel
een mengkom


Na veel proberen is dit mijn saus voor spareribs.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Alle ingrediënten in een mengkom en flink doorroeren. Daarna kan de saus in de koelkast.

Serveertip

Bestrijk de spareribs met de saus voor de laatste bereiding op de BBQ. Daarbij maakt het niet uit of je low en slow volgens de 3-2-1 methode de spareribs bereidt of dat je dat doet met voorgegaarde spareribs.
Ikzelf doe dat laatste.
Smullen maar.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van edvissers


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van edvissers
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top