1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Belgische keuken
  5. Witte pens met kaas en spek

Witte pens met kaas en spek

  • Belgisch, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 04-08-2020

Ingrediënten 4 personen


4 witte pensen
8 plakjes spek (dun)
2 sneetjes jonge kaas
8 el mayonaise
1 el kerriepoeder


Verder heb je nodig


Satéstokjes


Witte pens met kaas en spek
Witte pens met kaas en spek

=18pxHeb je witte pens al eens gecombineerd met kaas? Dit recept van chef Piet Huysentruyt is echt verrukkelijk en eenvoudig om zelf te bereiden !

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1 Meng de mayonaise met de currykruiden. Snij de korstjes van de sneetjes kaas en halveer ze.
2 Snij de pensen in de lengte in tweeën, leg er de kaas tussen en leg de helften op elkaar. Rol de pensen op in 2 plakjes spek (zorg ervoor dat ze goed dichtblijven, anders smelt de kaas direct in je vuur en verbrandt hij) en prik ze op satéstokjes. Gril de pensen tot de kaas wat begint te smelten. Serveer ze met de kerriemayonaise.

Bron

Libelle



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top