1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Franse keuken
  5. Côte à l'os met kruidenkaasboter

Côte à l'os met kruidenkaasboter

  • Frans, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 04-08-2020

Ingrediënten 4 personen


2 stukken côte à l'os
100 g kruidenkaas
125 g boter (zacht)

Voor erbij : sla - frieten - mayonaise



Côte à l'os met kruidenkaasboter
Côte à l'os met kruidenkaasboter

=18pxEen fantastisch stukje côte à l'os op de barbecue, en het is feest ! 

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Gril de côte à l'os naar smaak: bleu, saignant, à point of bien cuit.

Meng de kruidenkaas met de boter.

Serveer het vlees met de kruidenkaasboter, frietjes, sla en mayonaise.

Bron

Libelle - chef = Piet Huysentruyt



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top