1. Home
  2. Recepten
  3. Amuse
  4. Franse keuken
  5. Champignons met wijngaardslakjes en kruidenkaas, op de BBQ

Champignons met wijngaardslakjes en kruidenkaas, op de BBQ

  • Frans, Amuse
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 04-08-2020

Ingrediënten 4 personen


250 g Parijse champignons (grote) of 4 portobello's
24 petits gris (wijngaardslakken)
200 g kruidenkaas
4 el broodkruim ( paneer)


Verder heb je nodig


Bbq en een grill klem


Champignons met wijngaardslakjes en kruidenkaas, op de BBQ
Champignons met wijngaardslakjes en kruidenkaas, op de BBQ

=18pxEen verfijnd en makkelijk aperitiefhapje op de barbecue . Tip : “Werk altijd met grote champignons zodat ze zeker niet verschrompelen. Zet je vuur ook niet te hoog =18pxzodat ze niet verbranden.”

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-Maak de champignons schoon en haal de steeltjes eruit.
-Vul ze met de wijngaardslakjes en de kruidenkaas.
-Steek de champignons tussen de grillklem en gril ze.
-Bestrooi ze met broodkruim en serveer.

Bron

Libelle - Piet Huysentruyt



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top