1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Poolse keuken
  5. Kielbasa hash

Kielbasa hash

  • Pools, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 28-07-2020

Ingrediënten 4 personen


4 chipolata's
4 teentjes look
2 uien
1 groene paprika
1 gele paprika
1 rode paprika
4 aardappelen
1 courgette
Boni Selection olijfolie
platte peterselie



Kielbasa hash
Kielbasa hash

Lekker pittig gerecht dat makkelijk te bereiden is ; we gebruiken in dit recept geen rookworst of geen Poolse worst, maar chipolata ! Uiteraard kan je dit gerecht origineel  bereiden met de gekende Poolse worst  'Kielbasa' 

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Pel de uien en teentjes look. Snipper de uien en look fijn. Spoel de courgette en paprika's. Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika's. Schil de aardappelen. Snij alle groenten in gelijke blokjes.
2. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een pan met zware bodem. Voeg de aardappelblokjes toe en bak ze gedurende ± 8 minuten tot ze goudgeel zijn.
3. Bak de chipolata's in een andere pan, haal ze eruit en laat afkoelen.
4. Bak de ui, look en paprika's in dezelfde pan tot ze bijna gaar zijn. Meng de courgetteblokjes eronder en bak ook die gaar.
5. Snij de chipolata's in schijfjes. Voeg toe aan de paprika's en courgette. Voeg ook de aardappelblokjes toe en bak dit alles nog eens goed aan.
6. Snipper de platte peterselie fijn en strooi over de schotel. Serveer warm.

Bron

Spar



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top