Salade met aubergine en rauwe ham

  • Europees, Salade
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 27-07-2020
  • Salade met aubergine en rauwe ham

    Salade met aubergine en rauwe ham

    Salade met aubergine en rauwe ham

Iets over dit recept

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
300gr salade pasta casarecce (iets minder ookprima) doe maar best wat minder 100-150gr is ook zat! echt
Aubergine
2 EL olie
85gr rucola
6EL rode pesto
90 gr parmaham
cachewnootjes of pijnboon pitten
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Snijd de aubergines in stukjes van 1 cm. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en bak de aubergine met peper en eventueel zout in ca. 15 min. op middelhoog tot hoog vuur goudbruin en gaar. Schep regelmatig om.
Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af en spoel onder koud stromend water. Laat goed uitlekken.
Snijd de rucola grof. Meng de pesto door de pasta en schep voorzichtig de aubergine en rucola erdoor. Scheur de ham in stukken en verdeel in roosjes over de pasta.

Serveertip

Tip

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten