1. Home
  2. Recepten
  3. Europese keuken
  4. Salade met aubergine en rauwe ham

Salade met aubergine en rauwe ham

  • Europees, Salade
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 27-07-2020

Ingrediënten 4 personen


300gr salade pasta casarecce (iets minder ookprima) doe maar best wat minder 100-150gr is ook zat! echt
Aubergine
2 EL olie
85gr rucola
6EL rode pesto
90 gr parmaham
cachewnootjes of pijnboon pitten



Salade met aubergine en rauwe ham
Salade met aubergine en rauwe ham

Iets over dit recept

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snijd de aubergines in stukjes van 1 cm. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en bak de aubergine met peper en eventueel zout in ca. 15 min. op middelhoog tot hoog vuur goudbruin en gaar. Schep regelmatig om.
Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af en spoel onder koud stromend water. Laat goed uitlekken.
Snijd de rucola grof. Meng de pesto door de pasta en schep voorzichtig de aubergine en rucola erdoor. Scheur de ham in stukken en verdeel in roosjes over de pasta.

Serveertip

Tip



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van WalterP


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van WalterP
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top