Toast champignon met verse kruidenboter
- Frans, Voorgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op 26-07-2020
Makkelijk, lekker en gemaakt volgens de regels !
Ingrediënten 4 personen
Voor de kruidenboter :150 g boter150 g
2 bosjes kruiden (gemengd)
4 sneden zuurdesembrood (dikke)
500 g champignons
citroensap
peper & zout
Bereidingswijze
VOOR DE KRUIDENBOTER :
1 Smelt de boter in een pan tot het ei wit bovendrijft. Schep de vlokken eiwit weg en laat de boter afkoelen.
2 Spoel de kruiden en snipper ze fijn. Verdeel ze over een ijsblokjeshouder. Overgiet met de gesmolten boter en zet in diepvries.
BEREIDING
1 Toast het brood. Borstel de champignons en bak ze in kruidenboter.
2 Beleg de toast met champignons. Overgiet met de gesmolten kruiden boter, besprenkel met citroensap en kruid met peper en zout.
3 Leg er nog wat extra kruidenboter bovenop. Ook lekker met een restje oud brood.
Bron
libelle
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties