Toast champignon met verse kruidenboter

  • Frans, Voorgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 26-07-2020
  • Toast champignon met verse kruidenboter

    Toast champignon met verse kruidenboter

    Toast champignon met verse kruidenboter

Makkelijk, lekker en gemaakt volgens de regels ! 

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
Voor de kruidenboter :
150 g boter150 g
2 bosjes kruiden (gemengd)

4 sneden zuurdesembrood (dikke)

500 g champignons

citroensap
peper & zout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

VOOR DE KRUIDENBOTER :
1 Smelt de boter in een pan tot het ei­ wit bovendrijft. Schep de vlokken eiwit weg en laat de boter afkoelen.
2 Spoel de kruiden en snipper ze fijn. Verdeel ze over een ijsblokjeshouder. Overgiet met de gesmolten boter en zet in diepvries.
BEREIDING
1 Toast het brood. Borstel de champig­nons en bak ze in kruidenboter.
2 Beleg de toast met champignons. Overgiet met de gesmolten kruiden­ boter, besprenkel met citroensap en kruid met peper en zout.
3 Leg er nog wat extra kruidenboter bovenop. Ook lekker met een restje oud brood.

Bron

libelle

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten