1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Franse keuken
  5. Toast champignon met verse kruidenboter

Toast champignon met verse kruidenboter

  • Frans, Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 26-07-2020

Ingrediënten 4 personen


Voor de kruidenboter :
150 g boter150 g
2 bosjes kruiden (gemengd)

4 sneden zuurdesembrood (dikke)

500 g champignons

citroensap
peper & zout



Toast champignon met verse kruidenboter
Toast champignon met verse kruidenboter

Makkelijk, lekker en gemaakt volgens de regels ! 

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

VOOR DE KRUIDENBOTER :
1 Smelt de boter in een pan tot het ei­ wit bovendrijft. Schep de vlokken eiwit weg en laat de boter afkoelen.
2 Spoel de kruiden en snipper ze fijn. Verdeel ze over een ijsblokjeshouder. Overgiet met de gesmolten boter en zet in diepvries.
BEREIDING
1 Toast het brood. Borstel de champig­nons en bak ze in kruidenboter.
2 Beleg de toast met champignons. Overgiet met de gesmolten kruiden­ boter, besprenkel met citroensap en kruid met peper en zout.
3 Leg er nog wat extra kruidenboter bovenop. Ook lekker met een restje oud brood.

Bron

Libelle



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top