1. Home
  2. Recepten
  3. Franse keuken
  4. Escargots met kruidenboter

Escargots met kruidenboter

  • Frans, Borrelhapje
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 26-07-2020

Ingrediënten 4 personen


Escargots (uit blik of potje)8
paneermeel2 el
boter (op kamertemperatuur)100 g
tabasco
knoflook (gepeld)1 teentje
bladpeterseliehandje
peper
zout



Escargots met kruidenboter
Escargots met kruidenboter

=18pxEen lekker hapje dat weinig tijd vraagt

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1 Verwarm de oven voor op 175° C. Laat de slakjes goed uitlekken. Hak met de keukenrobot de knoflook en de peterselie fijn. Doe er de boter bij. Bewerk tot een glad, romig mengseltje.
2 Voeg er het paneermeel aan toe. Breng op smaak met een paar druppels tabasco, peper en zout.
3 Schep een theelepeltje kruidenboter in elk slakkenhuisje. Leg er een escargot bij en schep er de rest van de kruidenboter op, tot het huisje goed gevuld is. Zet 15 minuten in de voorverwarmde oven.

Bron

Libelle



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top