1. Home
  2. Recepten
  3. Belgische keuken
  4. Gehakt
  5. OVENSCHOTEL GEHAKT EN TOMATEN CRÈME

OVENSCHOTEL GEHAKT EN TOMATEN CRÈME

  • Belgisch, Ovenschotel
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 25-07-2020

Ingrediënten 4 personen


350 g gehakt
1 gesnipperde ui
1 courgette, in blokjes
500 g aardappelen, geschild
100 ml halfvolle melk
75 g geraspte kaas
1 blik Knorr Tomaten Crèmesoep



OVENSCHOTEL GEHAKT EN TOMATEN CRÈME
OVENSCHOTEL GEHAKT EN TOMATEN CRÈME

=16pxZoek je een recept voor een ovenschotel die altijd lukt en heb je niet veel tijd ?    't Is je lucky day: van deze ovenschotel met gehakt en tomaten lust iedereen wel een extra portie.  =16pxDit eenpansgerecht kan je makkelijk een dag op voorhand klaarmaken. Het zal nog rijker zijn van smaak als het een nacht heeft €gerust' in je koelkast.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-Verwarm de oven voor op 190°C (hete lucht 180°C).
-Kook de aardappelen 20 min. in ruim water. Giet af en doe terug in de pan. Voeg de melk toe en pureer het geheel.
-Fruit de gesnipperde ui in 1 eetlepel olie of vloeibare margarine, voeg het gehakt toe en bak dit mee. De courgetteblokjes hoeven niet te worden voorgekookt.
-Vet een ovenschaal in en bedek de bodem met de puree.
-Meng de inhoud van het blik Knorr Tomaten Crème soep in een grote kom (zonder water toe te voegen) met de blokjes courgette en het gehakt. Verdeel dit mengsel over de puree.
-Strooi vervolgens de geraspte kaas erover.
-Bak de schotel in 30 min. gaar in het midden van de oven.

Bron

Solo



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top