makreel op toast

  • Vis, Salade
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 24-07-2020

Ben dol op makreel, is ook erg gezond

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
Bakje Jomha huzarensalade
Pakje makreelfilet (van AH, maar wel in de aanbieding)
Slasaus( met tuinkruiden)
Mayonaise (goeie uit pot of maak het zelf)
vers gemalen peper !!!!
Tabasco
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
bakje 500 ml

Bereidingswijze

Meng de salade met de schoongemaakte en fijn getrokken makreel ( zonder bruine stukjes!) samen met heel veel vers gemalen(!) peper,(dit lost uiteindelijk op ), 4 tot 6 scheuten tabasco en net zoveel slasaus dat het wel korrelig blijft maar ook smeuïg.
Zet in de koelkast voor een dag.
Volgende dag niet proeven, de salade smaakt zuur, wellicht dat je denkt dat je het weg wilt gooien, komt door de tabasco/makreel.
Schep 2 tot 3 eetlepels goeie mayo door de salade en serveer direct op een toost of bij de bbq

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten