1. Home
  2. Recepten
  3. Vis keuken
  4. makreel op toast

makreel op toast

  • Vis, Salade
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 24-07-2020

Ingrediënten 4 personen


Bakje Jomha huzarensalade
Pakje makreelfilet (van AH, maar wel in de aanbieding)
Slasaus( met tuinkruiden)
Mayonaise (goeie uit pot of maak het zelf)
vers gemalen peper !!!!
Tabasco


Verder heb je nodig


Bakje 500 ml


Ben dol op makreel, is ook erg gezond

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Meng de salade met de schoongemaakte en fijn getrokken makreel ( zonder bruine stukjes!) samen met heel veel vers gemalen(!) peper,(dit lost uiteindelijk op ), 4 tot 6 scheuten tabasco en net zoveel slasaus dat het wel korrelig blijft maar ook smeuïg.
Zet in de koelkast voor een dag.
Volgende dag niet proeven, de salade smaakt zuur, wellicht dat je denkt dat je het weg wilt gooien, komt door de tabasco/makreel.
Schep 2 tot 3 eetlepels goeie mayo door de salade en serveer direct op een toost of bij de bbq



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van semmie2000


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van semmie2000
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top