Gegrild Mongolisch lamvlees
- Aziatisch, Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op 23-07-2020
Lekker grill recept uit Mongolië dat prima smaakt en makkelijk te bereiden is
Bereidingswijze
-In kom sherry, sojasaus, gember, suiker en knoflook mengen.
-Lamsvlees in repen van 4 cm snijden en door marinade scheppen.
-Minimaal 30 min. laten marineren.
-Ovengrill voorverwarmen.
-Repen vlees uit marinade nemen, droogdeppen met keukenpapier en op bakplaat leggen.
-Bakplaat 10 cm onder hete grill schuiven en vlees in 6 minuten bruin en gaar roosteren, halverwege keren.
-In koekenpan olie verhitten en uiringen al om scheppend bakken. Vlees op vier borden scheppen en bestrooien met zout en peper.
-Uiringen erover verdelen.
Bron
AH
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties