Sper­zie­bo­nen in ko­kos­melk

  • Belgisch, Bijgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 17-07-2020
  • Sper­zie­bo­nen in ko­kos­melk

    Sper­zie­bo­nen in ko­kos­melk

    Sper­zie­bo­nen in ko­kos­melk

Oosters tintje aan onze sperzieboontjes die we bereiden in de wok 

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
600 g verse sperziebonen
1 ui
1 teen knoflook
2 el wokolie
200 ml kokosmelk
1 el seroendeng
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

-Verwijder de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen en kook ze in 8 min. beetgaar. Laat in een vergiet uitlekken.
-Snipper de ui en pers de knoflook.
-Verhit de roerbakolie in een wok en fruit de knoflook en ui 3 min.
-Voeg de kokosmelk toe en breng op smaak met peper en zout. Laat ca. 5 min. sudderen.
-Schep de sperziebonen erdoor en warm goed door.
- Strooi er wat seroendeng over.

Bron

AH

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten