Hongaarse saus

  • Hongaars, Saus/dressing
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 15-07-2020
  • Hongaarse saus

    Hongaarse saus

    Hongaarse saus

  • Hongaarse saus

    Hongaarse saus

    Hongaarse saus

Lekkere warme saus die makkelijk te bereiden is 

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 potje gevogeltefond Lacroix
1 gesnipperde ui
1 teentje fijngehakte look
50 g gerookt spek in blokjes
1 tl paprika poeder
100 ml room
100 g zure room
Peper en zout
20 g boter
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1. Fruit de ui en de spekjes aan in de boter.
2. Voeg het paprika poeder toe en het fijngehakt teentje look.
3. Blus met de gevogeltefond en de room en kook in tot gewenste dikte.
4. Kruid af met peper en zout, voeg de zure room toe en meng goed.

Bron

Lacroix

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten