1. Home
  2. Recepten
  3. Vegetarische keuken
  4. Pas­ta­sa­la­de met mais &; pa­pri­ka

Pas­ta­sa­la­de met mais &; pa­pri­ka

  • Vegetarisch, Salade
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 14-07-2020

Ingrediënten 4 personen


295 g gegrilde rode paprika's in pot
½ limoen
125 g crème fraîche
1 tl zoete gerookte-paprikapoeder
4 el zoete chilisaus
300 g schelpjespasta
340 g maiskorrels in pot
5 g verse platte peterselie



Pas­ta­sa­la­de met mais &; pa­pri­ka
Pas­ta­sa­la­de met mais &; pa­pri­ka

Deze kleurrijke pastasalade is perfect voor bij de BBQ én makkelijk op voorhand  te bereiden 

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-Laat de paprika uitlekken en vang het vocht op. Snijd de paprika in reepjes van 1 cm en snijd de knoflook uit de pot fijn.
-Pers de halve limoen uit.
-Meng 2 el van het paprikavocht (per 4 personen) met de knoflook, het limoensap, de crème fraîche, paprikapoeder, chilisaus, peper en zout.
-Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af, spoel af onder koud stromend water en meng met het crème-fraîchemengsel.
-Voeg eventueel wat extra paprikavocht toe als de pasta te droog wordt.
-Laat de mais uitlekken in een vergiet.
-Voeg de mais samen met de paprika toe aan de pasta.
-Snijd de peterselie fijn en bestrooi de pasta met de peterselie.

Bron

AH



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top