Pas­ta­sa­la­de met mais & pa­pri­ka

  • Vegetarisch, Salade
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 14-07-2020
  • Pas­ta­sa­la­de met mais & pa­pri­ka

    Pas­ta­sa­la­de met mais & pa­pri­ka

    Pas­ta­sa­la­de met mais & pa­pri­ka

Deze kleurrijke pastasalade is perfect voor bij de BBQ én makkelijk op voorhand  te bereiden 

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
295 g gegrilde rode paprika's in pot
½ limoen
125 g crème fraîche
1 tl zoete gerookte-paprikapoeder
4 el zoete chilisaus
300 g schelpjespasta
340 g maiskorrels in pot
5 g verse platte peterselie
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

-Laat de paprika uitlekken en vang het vocht op. Snijd de paprika in reepjes van 1 cm en snijd de knoflook uit de pot fijn.
-Pers de halve limoen uit.
-Meng 2 el van het paprikavocht (per 4 personen) met de knoflook, het limoensap, de crème fraîche, paprikapoeder, chilisaus, peper en zout.
-Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af, spoel af onder koud stromend water en meng met het crème-fraîchemengsel.
-Voeg eventueel wat extra paprikavocht toe als de pasta te droog wordt.
-Laat de mais uitlekken in een vergiet.
-Voeg de mais samen met de paprika toe aan de pasta.
-Snijd de peterselie fijn en bestrooi de pasta met de peterselie.

Bron

AH

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten