PASTASALADE MET PAPRIKACOULIS, ERWTEN EN SCAMPIS

  • Belgisch, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 14-07-2020
  • PASTASALADE MET PAPRIKACOULIS, ERWTEN EN SCAMPIS

    PASTASALADE MET PAPRIKACOULIS, ERWTEN EN SCAMPIS

    PASTASALADE MET PAPRIKACOULIS, ERWTEN EN SCAMPIS

Perfect voor luie zomerdagen: pastasalade met paprikacoulis. Lekker makkelijk te maken en klaar in een wip. Haal die picknickmand maar boven, je bent er klaar voor!  

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 blokje (Knorr Original ) Bouillon Kip
3 rode paprika's
1 ui
1 teentje knoflook
125 g macaroni
200 g erwtjes (vers of diepvries)
1 bosje bieslook
1 el Solo vloeibaar (margarine)
12 gepelde scampi's, darmkanaal verwijdert
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

-Breng 500 ml water aan de kook en los er het blokje Knorr kippenbouillon in op.
-Was de paprika's. Snijd de paprika, de ui en de knoflook in grove stukken en kook ze in 10 minuten gaar in de kippenbouillon.
-Giet de groenten af, maar vang de kippenbouillon op.
-Pureer de groenten in de blender of mix ze met een staafmixer tot een gladde coulis (een dikke saus).
-Breng de bouillon opnieuw aan de kook en gaar er de pasta in volgens de kooktijd op de verpakking. Voeg er een minuut voor de pasta gaar is de erwten aan toe.
-Snipper de bieslook fijn.
-Giet de pasta en de erwten af en spoel ze onder koud stromend water.
-Laat even uitlekken en roer er de paprikacoulis en de gesnipperde bieslook door.
-Verhit een eetlepel Solo vloeibaar in een antikleefpan.
-Kruid de scampi's met peper en zout en bak ze kort aan beide zijden. Laat ze even afkoelen.
-Verdeel de pastasalade over vier schaaltjes of afsluitbare potjes en voeg aan elke portie drie gebakken scampi's toe.

Bron

solo-knorr

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten