Broodpudding met banaan en chocolade

  • Belgisch, Nagerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 11-07-2020
  • Broodpudding met banaan en chocolade

    Broodpudding met banaan en chocolade

    Broodpudding met banaan en chocolade

Broodpudding net iets anders , maar super lekker 

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
50 gram melkchocolade (in stukjes)
20 cl slagroom
5 sneetjes wit brood
1 theelepel kaneel
poedersuiker
2 bananen
boter
1 ei
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
bakvorm

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180°C. Doe de bananen in een blender en mix glad. Doe er het ei, slagroom, suiker en kaneel bij en mix door.

Snij het brood in stukken van 2 op 2 cm. Schep het brood bij het bananenmengsel en roer alles goed om. Laat 10 minuten rusten. Meng alles nog eens goed door en schep er de chocolade onder.

Stort alles in een ingevette bakvorm en zet 30 minuten in de oven tot de bovenkant goudbruin is en het deeg niet meer vochtig is. Werk af met wat poedersuiker.

Bron

spar

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten