Souvlaki van zalm met cajunkruiden

  • Belgisch, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 11-07-2020
  • Souvlaki van zalm met cajunkruiden

    Souvlaki van zalm met cajunkruiden

    Souvlaki van zalm met cajunkruiden

Lekker BBQ idee deze zalmspiesjes met plat gegrild brood

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
400 g zalmfilet (in blokjes)
4 slaharten
4 stukken flatbread
1 citroen
2 el olijfolie
2 el cajunkruiden
versgemalen peper - grof zeezout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Meng de cajunkruiden met de olijfolie. Besprenkel de blokjes zalm met citroensap (zo wordt de zalm steviger) en wentel in de cajunkruiden.

Steek de blokjes op een spies. Als je houten spiesen gebruikt, deze eerst 1 u. in water laten weken.

Snijd de slaharten in partjes.

Rooster de flatbread kort op de bbq aan beide zijden. Leg vervolgens de zalm op de bbq en schroei aan alle zijden dicht. Laat beide kanten 2 min. bakken.

SERVEREN:

Serveer onmiddellijk met de salade en flatbread. Besprenkel met nog wat citroensap en de resterende kruidenmengeling.

Bron

njam

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten