1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Belgische keuken
  5. Zalm
  6. Souvlaki van zalm met cajunkruiden

Souvlaki van zalm met cajunkruiden

  • Belgisch, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 11-07-2020

Ingrediënten 4 personen


400 g zalmfilet (in blokjes)
4 slaharten
4 stukken flatbread
1 citroen
2 el olijfolie
2 el cajunkruiden
versgemalen peper - grof zeezout



Souvlaki van zalm met cajunkruiden
Souvlaki van zalm met cajunkruiden

Lekker BBQ idee deze zalmspiesjes met plat gegrild brood

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Meng de cajunkruiden met de olijfolie. Besprenkel de blokjes zalm met citroensap (zo wordt de zalm steviger) en wentel in de cajunkruiden.

Steek de blokjes op een spies. Als je houten spiesen gebruikt, deze eerst 1 u. in water laten weken.

Snijd de slaharten in partjes.

Rooster de flatbread kort op de bbq aan beide zijden. Leg vervolgens de zalm op de bbq en schroei aan alle zijden dicht. Laat beide kanten 2 min. bakken.

SERVEREN:

Serveer onmiddellijk met de salade en flatbread. Besprenkel met nog wat citroensap en de resterende kruidenmengeling.

Bron

Njam



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top