
80 gr mango
0,5 paprika
60 gr courgette
40 gr bosui
80 gr gerookte kip
2 wraps (van 40 gr per stuk)
1/4 portie pizzasaus
40 gr geraspte kaas
( enkele champignons, rucola, stukje gele paprika)
Snijplank, mes, oven
Deze wrappizza van Project Gezond wilde ik eigenlijk zoals beschreven maken. Ik kocht daarvoor de verse mango en de gerookte kip. In de koelkast kwam ik nog enkele restjes aan groente tegen die goed op deze pizza nog verwerkt konden worden.( champignons, gele paprika enΒ nog wat rucola) Een "kliko - wrap - pizza " zeg maar. Hup al die restjes op die wrap of pizza.
En met dezeΒ https://www.smulweb.nl/recepten/1480485/Heerlijke-zelfgemaakte-pizzasaus-van-project-gezondecht verrukkelijke saus voor op de bodem van een pizza, die je al in de ochtend al even kunt bereidenΒ
Β
Snij de paprika, en courgette in kleine blokjes en de kip ik dunne plakjes.
De mango geschild en in reepjes.
Verwarm de wraps 3 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden.
Bedek de wraps met een laagje van de pizzasaus. Beleg vervolgens de wrap met de kip, mango, courgette, en paprika , bestrooi met de geraspte kaas en schuif ze voor 5 -10 minuten in de oven.
Bestrooi eventueel met wat blaadjes rucola. Rol de wrap op, of serveer als pizza π
Project gezond met eigen inbreng, tekst en foto's