1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Belgische keuken
  5. Gevulde puntpaprika's met lamsgehakt en feta

Gevulde puntpaprika's met lamsgehakt en feta

  • Belgisch, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 01-07-2020

Ingrediënten 6 personen


3 rode puntpaprika's
250 g lamsgehakt
verse koriander
verse peterselie
vers basilicum
1 eidooier
50 g feta
2 el paneermeel
1 tl gerookt paprikapoeder
olijfolie
peper en zout


Verder heb je nodig


Aliminumschaaltje voor de bbq


Gevulde puntpaprika's met lamsgehakt en feta
Gevulde puntpaprika's met lamsgehakt en feta

=18pxLekker op de barbecue: puntpaprika's gevuld met gehakt en kaas. 

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1 Was de rode puntpaprika's en snij ze in twee, verwijder de zaadlijsten indien nodig.
2 Snij de kruiden fijn. Meng het lamsgehakt met de eidooier en het paneermeel. Meng er het paprikapoeder, wat peper, zout, verse kruiden en de verkruimelde feta onder.
3 Vul de puntpaprika's met het gehaktmengsel. Bak de paprika's eerst kort op een hevig vuur op de barbecuerooster. Leg ze nadien in een aluminiumschaaltje, bedruppel met wat olijfolie en laat ze nog 10 à 15 minuten verder garen onder gesloten deksel tot het gehakt goed doorbakken is.

Bron

Libelle



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top