Okonomiyaki

  • Japans, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.

Bij mijn dochter gegeten, leek mij ongelooflijk veel werk, maar dat valt mee. Is echt heel lekker

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
Beslag: 50 gr bloem, 3 eieren, 60 ml (groente) bouillon, 1/2 tl bakpoeder
Saus: 6 el ketchup, 1 el worcestersaus, 1 1/2 tl mosterd, 4 el sherry, 1 1/2 el basterdsuiker, 1 1/2 el soyasaus
Rest: 2 porties noedels, 150 gr witte kool, 3 lenteuitjes, 2 el gebakken uitjes, 200 gr (vegan) spekreepjes, 2 eieren
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Maak het beslag en zet in de koelkast.
Sausingrediënten in een pannetje roeren tot het kookt.
Spekreepjes kort bakken. Noedels koken.
Olie in een grote koekenpan verhitten, toevoegen:
2/3 deel beslag, witte kool, 2/3 lenteui, gebakken uitjes, spekreepjes, rest van het beslag.
In andere pan noedels bakken met 1/2 van de saus.
Okonomiyaki draaien en noedels erop.
Eieren bakken en erop leggen.

Bron

Marga

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Kyra1260 avatar
Kyra1260

Doorsturen

Home Recepten