1. Home
  2. Recepten
  3. Bakken
  4. Hartige taart
  5. Okonomiyaki
  6. Okonomiyaki

Okonomiyaki

  • Japans, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 30-06-2020

Ingrediënten 2 personen


Beslag: 50 gr bloem, 3 eieren, 60 ml (groente) bouillon, 1/2 tl bakpoeder
Saus: 6 el ketchup, 1 el worcestersaus, 1 1/2 tl mosterd, 4 el sherry, 1 1/2 el basterdsuiker, 1 1/2 el soyasaus
Rest: 2 porties noedels, 150 gr witte kool, 3 lenteuitjes, 2 el gebakken uitjes, 200 gr (vegan) spekreepjes, 2 eieren



Bij mijn dochter gegeten, leek mij ongelooflijk veel werk, maar dat valt mee. Is echt heel lekker

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Maak het beslag en zet in de koelkast.
Sausingrediënten in een pannetje roeren tot het kookt.
Spekreepjes kort bakken. Noedels koken.
Olie in een grote koekenpan verhitten, toevoegen:
2/3 deel beslag, witte kool, 2/3 lenteui, gebakken uitjes, spekreepjes, rest van het beslag.
In andere pan noedels bakken met 1/2 van de saus.
Okonomiyaki draaien en noedels erop.
Eieren bakken en erop leggen.

Dit recept is te vinden in:

Bron

Marga



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Kyra1260


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Kyra1260
Leuk kookboek om te volgen
?
Tip van Smulweb
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top