1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Pasta met spek en peer

Pasta met spek en peer

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 30-06-2020

Ingrediënten 2 personen


250 gr ravioli (met kaas of paddestoelen vulling)
125 gr spekjes
1 peer
3 eetlepels creme fraiche
2 eetlepels walnoten
snuf tijm
Snuf peper
rucola



Elke week vidieo-kook ik met 2 van mijn dochters. Dit recept viel erg in de smaak. De vegetarier verving de spekjes door vegetarische

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kook de ravioli gaar in een pan met water. Bak de spekjes krokant in een droge koekenpan. Snijd de peer in stukjes (je kunt de schil eraan laten zitten) en voeg toe aan de spekjes in de pan.


Schep de creme fraiche erdoor en breng het romige mengsel op smaak met peper en tijm. Schep de ravioli er door. Hak de walnoten grof en voeg als laatste toe aan de pasta. Garneer de pasta met wat rucola.


Bron

Leuke recepten



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Kyra1260


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Kyra1260
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top