1. Home
  2. Recepten
  3. Belgische keuken
  4. Bitter Mary

Bitter Mary

  • Belgisch, Alcoholische dranken
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 29-06-2020

Ingrediënten 1 personen


4 à 5 grote stronken witloof voor 20 cl witloofsap
4 cl wodka
1 of 2 cl worcestersaus
1 of 2 cl vers citroensap of vers limoensap
selderijzout
enkele druppels tabasco
ijsblokjes
voor garnituur: blaadje witloof



Bitter Mary
Bitter Mary

Geen bloody mary, maar een bitter mary....  Bijzonder aangename cocktail waar U gast en vriend aangenaam mee zal verrassen 

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-Spoel het witloof en doe het meteen door de sap- of groentecentrifuge.
-Doe enkele ijsblokjes in de shaker. Voeg alle ingrediënten en het witloofsap toe.
-Shaken.
-Vul het cocktailglas met verse ijsblokjes. Giet daarna de cocktail over in het glas.
-Werk af met een blaadje witloof aan de rand van het glas of op de cocktail.

Bron

Libelle



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top