1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Belgische keuken
  5. Varkenshaas
  6. Varkenshaas in deegkorst

Varkenshaas in deegkorst

  • Belgisch, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 29-06-2020

Ingrediënten 4 personen


8 plakjes diepvries bladerdeeg
1 varkenshaas van circa 400 g of 2 stuks van circa 200 g
peper en zout
1 el fijngehakte peterselie
1 eidooier



Varkenshaas in deegkorst
Varkenshaas in deegkorst

Makkelijk en eens iets anders dan het klassieke varkenshaasje

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-Haal de bladerdeegplakjes uit de diepvries en laat deze ontdooien.
-Leg de plakjes op elkaar en rol ze uit tot een lap van +/- 30 x 25 cm. Halveer deze.
-Wrijf de varkenshaasjes in met peper, zout en peterselie. Leg ieder varkenshaasje in het midden van een deeglap en vouw deze om het vlees.
-Druk de randjes op elkaar en leg het deeg met de naad naar beneden op een bakplaat.
-Bak het vlees in een voorverwarmde oven ( 200C ) in +/- 25 minuten goudbruin en gaar.

Bron

Varkenshaas recepten



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top