Watermeloen, gin-tonic, feta, olijf hapje

  • Europees, Borrelhapje
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 28-06-2020
  • Watermeloen, gin-tonic, feta, olijf hapje

    Watermeloen, gin-tonic, feta, olijf hapje

    Watermeloen, gin-tonic, feta, olijf hapje

Borrelhapje bij KB 26 juni 2020

Deel dit recept

Ingrediënten 8 personen
Watermeloen, in 8 balkjes of blokjes
5 cl O'live gin
15 cl Fever Tree Mediterenian tonic
150 g feta
150 g mascarpone
1/2 rode ui
4-tal zwarte olijven
8 basilicumblaadjes
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Meng de gin met de tonic en trek de G&T vacuüm samen met de balkjes of blokjes watermeloen.
Bewaar in de diepvries tot de watermeloen ijskoud is.
Warm de feta en mascarpone op een zacht vuurtje op tot je een glad mengsel bekomt. Kruid met peper en schep in een spuitzak. Bewaar in de koelkast. Het kaasmengsel zal terug opstijven.
Snijd de rode ui in ringen en marineer die in 1 deel suiker, 2 delen azijn en 4 delen water.
Versnijd de olijven in ringetjes.

Afwerking
Spuit toefjes feta-mascarponemengsel op de watermeloen.
Werk af met een stukje gemarineerde rode ui, een olijfje en basilicumblaadje.
Serveer meteen.

Bron

Hap en tap

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten