1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Vegetarische keuken
  5. Oosterse quinoasalade

Oosterse quinoasalade

  • Vegetarisch, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 28-06-2020

Ingrediënten 2 personen


100 gr quinoa
250 ml water
1 tl groentebouillonpoeder
100 gr diepvrieserwtjes
1 wortel
0,25 rode kool
1 stengel lente-ui
1 zoete puntpaprika
enkele blaadjes koriander

Voor de saus:
2 el pindaboter
0,5 el sojasaus
1 el ahornsiroop
1 cm gember, geraspt
1 snuifje chili
1 scheutje warm water



Oosterse quinoasalade
Oosterse quinoasalade

Makkelijk, veggie en lekker 

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kook de quinoa gaar in 250 ml water met een lepeltje bouillonpoeder erbij.

Kook de diepvrieserwtjes gaar in kokend water.

Meng alle ingrediënten voor de saus.

Schil de wortel en snijd er vervolgens dunne sliertjes van met een dunschiller. Snijd de rode kool in reepjes, de lente-ui in ringetjes en de puntpaprika in blokjes.

Meng nu alles onder mekaar in een grote schaal en strooi er als laatste nog wat blaadjes koriander over.

Bron

Njam



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top