1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Europese keuken
  5. Tilapiafilet met paprika-kaassaus

Tilapiafilet met paprika-kaassaus

  • Europees, Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 25-06-2020

Ingrediënten 4 personen


4 Tilapiafilets
0,5 Paprika, geel
0,5 Paprika, groen
0,5 Paprika, rood
1 zakje Kaassaus
2 eetl. Bieslook
2 eetl. Citroensap
1 theel. Gehakte knoflook
4 eet. Margarine, vloeibaar
1 eetl. Viskruiden



Tilapiafilet met paprika-kaassaus

Eigen foto

Eigen foto

1 Portie

Kcal: 232
Vet: 12.7
V.vet: 2.3
Eiwit: 23.2
Koolhy: 5.6
Vezels: 0.7
Zout: 1.05
 

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Voorbereiding:

Snij de paprika in blokjes.
Wrijf de vis in met citroensap en viskruiden.

Bereidingswijze:

Bereid de kaassaus volgens de aanwijzingen op de verpakking en roer de bieslook er door.
Verhit de boter in een hapjespan en bak de tilapiafilets in 10 minuten mooi bruin en gaar, keer ze halverwege.
Haal de tilapiafilets uit de pan en leg deze op een bord en dek deze af om warm te houden.
Schep de knoflook en paprika door het bakvet en bak ze in 5 minuten gaar.
Schep de paprika zonder vet uit de pan en voeg deze toe aan de kaassaus.
Verdeel de tilapiafilets over de borden en schep er de saus overheen.

Serveertip

Lekker met een roergebakken groentemix en aardappelpuree.

Bron

Dit recept is van: Maggi



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Agnesdp


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Agnesdp
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top