1. Home
  2. Recepten
  3. Groente
  4. Bonen
  5. Haricot verts
  6. Verse zalm op Oosterse wijze met haricot verts en taugé......

Verse zalm op Oosterse wijze met haricot verts en taugé......

  • Aziatisch, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 25-06-2020

Ingrediënten 4 personen


500 gram verse zalm in blokjes gesneden
4 el zonnebloem of andere olie
1 rode peper zonder zaad in reepjes
2 teen knoflook geperst
2 el oestersaus
1 blikje ananas stukjes op sap
250 gram haricot verts schoon en gehalveerd
125 gram taugé
25 gram geschilde verse gember geraspt
100 gr ongezouten cashew noten
300 gram pandan of gele rijst.


Verder heb je nodig


Rasp, wok snijplank en mes


Verse zalm op Oosterse wijze met haricot verts en taugé......
Verse zalm op Oosterse wijze met haricot verts en taugé......
Verse zalm op Oosterse wijze met haricot verts en taugé......
Verse zalm op Oosterse wijze met haricot verts en taugé......
Verse zalm op Oosterse wijze met haricot verts en taugé......
Verse zalm op Oosterse wijze met haricot verts en taugé......
Verse zalm op Oosterse wijze met haricot verts en taugé......
Verse zalm op Oosterse wijze met haricot verts en taugé......
Verse zalm op Oosterse wijze met haricot verts en taugé......
Verse zalm op Oosterse wijze met haricot verts en taugé......
Verse zalm op Oosterse wijze met haricot verts en taugé......
Verse zalm op Oosterse wijze met haricot verts en taugé......

Een simpel , heerlijk en snel; dagelijks visgerecht, dat in 20 minuten op tafel staat. 

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Spoel de zalm af onder stromend koud water en dep de vis goed droog. Snij in blokjes.

Kook de rijst volgens de beschrijving op de verpakking.

Blancheer de schoongemaakte boontjes 3 minuten en spoel ze koud en laat ze uitlekken.

Verhit de olie in de pan en roerbak de blokjes zalm voorzichtig al omscheppend 3 minuten.
Haal de zalm uit de pan , zet even opzij en hou warm onder aluminium folie


Fruit in het overige vet de gember met de knoflook 1 minuut.

Voeg dan de boontjes, oestersaus , ananasstukjes en de rode peper toe en roerbak 3 minuten.

Dan gaat de afgespoelde taugé met de zalmblokjes erbij. Verwarm alles goed door en serveer het gerecht met pandan of gele rijst.

Dit recept is te vinden in:

Bron

Visrecepten.nl eigen tekst en foto's



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Keukensloofje47


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Keukensloofje47
Leuk kookboek om te volgen
?
Tip van Smulweb
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top