Mahi mahi taco's
- Mexicaans, Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op 24-06-2020
=18pxHeerlijke Mexicaanse wraps met vis.
Ingrediënten 4 personen
visfilet (witte, bv. heek of kabeljauw) 600 gtortilla's 12
gerookt paprikapoeder 1 tl
bruine suiker 1 tl
knoflookpoeder 1 tl
oregano (gedroogd) 1 tl
sjalot (sjalotpoeder) 1 tl
komijnpoeder 1 tl
cayennepeper 1 tl
olijfolie 2 el
zout
rodekool (fijngesneden)
witte kool (fijngesneden)
1 ui (fijngesneden)
koriander (fijngesneden) 1 handje
limoen (sap ervan) 1
Voor de avocadosaus :
avocado (rijp) 1
koriander (grofgehakt) 2 el
limoen (sap ervan) 1
chilipeper (zaadlijsten verwijderd, gehakt) 1
zout
Bereidingswijze
1 Meng in een kom de ingrediënten voor de marinade en bestrijk er de visfilets mee. Zet koel weg.
2 Maak ondertussen de koolsla door alle ingrediënten te mengen in een kom.
3 Pureer tot slot de avocado, de koriander, het limoensap, de chilipeper in een blender. Kruid met zout.
4 Verwarm in een pan een beetje olie en bak de visfilets 3 minuten per kant. Haal de vis uit de pan en verwarm de tortilla's een halve minuut per kant in dezelfde pan.
5 Plooi de tortilla's in twee en vul met koolsla, een stukje vis en wat avocadosaus.
Serveer met extra koriander en partjes limoen.
Bron
libelle
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties