https://www.bing.com/images/search?view=detailV2&ccid=4ulqS410&id=0E498E54DBF40530ED7C10CE77DE2A9F3888C93E&thid=OIP.4ulqS410wOkiKGbkZjL1kgHaFj&mediaur

Voor 4 Wraps heb je dit nodig:
4 Wraps
250 milliliter gezeefde tomaten
150 gram kidneybonen
125 gram mais
200 gram kipfilet
50 gram zure room
1 theelepel olie
1 rode paprika
1 tomaat
1 ui
1 wortel
1 snufje zout
Chili- en paprikapoeder
Mes
snijplank
Een kraan voor de groente te wassen
een pan
kookplaat
oven
boer
lepel
bakpapier voor op de bakplaten van de oven
Ik heb dit recept uit: Diddle kaasblad uitgave 09/2006 - september.
Deze staat op bladzijde 57
Ik heb de bereidingswijze zoveel mogelijk met mijn eigen woorden geschreven.
Bereidingswijzen:
Snij de kipfilet in kleine stukjes en maak de groente, nadat je die schoon gewassen hebt, in hapklare stukjes.
Daarna verhit je de pan met de olie en bak je de uien ongeveer 3 minuten aan. Voeg daarna de kip erbij en na 5 minuten de groente ook.
Deze laatste 2 moet je goed laten smoren.
Leg de Wraps nu in een oven op 150 graden, zodat ze als de vulling klaar is warm zijn.
Daarna roer je de gezeefde tomaten bij je groente-kip-mengsel..
Kruid vervolgens met de zout, chili- en paprikapoeder de vulling.
Leg nu een warme Wraps op een bord en verdeel de vulling in het midden van de Wraps waarop (op de vulling) nog een klodder zure room opgooit.
Zodat je Wraps niet overstroomt tijdens het oprollen met je niet te veel vulling op je Wrap doen!
Tenslotte vouw je de onderstuk van je Wrap naar boven en rol (of vouw) je Wrap van de zijkant stevig op.
Eet smakelijk!
Diddle kaasblad uitgave 09/2006 - september bladzijde 57
Kyra1260 06-07-2020
Vandaag dit recept gemaakt, mjammie wat lekker.