1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Belgische keuken
  5. Perziken op de BBQ

Perziken op de BBQ

  • Belgisch, Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 23-06-2020

Ingrediënten 4 personen


4 stevige perzikken
40 g boter
1 el suiker
200 g zure room
4 el honing
1 el lavendelbloempjes
versgemalen peper



Perziken op de BBQ
Perziken op de BBQ

De zomerse topper der nagerechten om Uw BBQ feestje af te sluiten .

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-Meng de lavendelbloempjes met de honing.
-Laat de boter smelten en meng er de suiker door.
-Halveer de perziken en verwijder de pitten. Bestrijk de halve perziken met het botermengsel.
-Plaats de perziken op de hete BBQgrill en laat aan elke zijde 5 minuten grillen. Let op dat ze niet aanbranden. -Verhoog indien nodig de stand van het rooster.

-Leg de perziken op een bordje, schep er zure room en lavendelhoning over.

WERK AF:

Kruid met versgemalen peper.

Bron

Njam



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top